Sjöueeebooee!

Ja, nu är man i Sjöbo igen och träffar mitt hjärtegull igen :) Underbart är det!

Och igår så var man med mamma på E-Center eller Eko Hallen som det hette förut. Vi var där med Gertrud för att hon skulle köpa nya skor och lite sådana saker. Jag köpte också ett par skor :) Megafina och sköna! Och sen så fick jag ett ryck och ville pierca mig i näsan så jag gick in och gjorde det. Hahaha, är jag störd eller? :)

Har förresten ny telefon nu också och nytt nummer, så ni får skriva om ni vill ha det tycker jag :)

Ja, ska iallafall åka hem från mitt hjärta på Fredag eftersom att han ska jobba hela helgen och då ska jag passa på att umgås lite med min snäckis Fanny. jag har verkligen inte träffat henne på jättelänge nu och det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag saknar henne och hennes närvaro. 

Jag förstår inte hur ett barn kan bringa så mycket lycka som du gör i mitt liv, Fanny. Du får mig att skratta exakt hela tiden med dina ord och med dina grimaser. Jag är så jävla glad för att du och jag står varandra så himla nära :) Du är absolut min favorit och det kommer du alltid att vara. Det kvittar vad som än händer så kommer jag alltid att finnas för dig och ställa upp för dig om du någon gång behöver någonting. Jag älskar dig så himla mycket.. om du bara visste vad du betyder! <3

OCH JOHAN CRONQUIST(!!!) JAG ÄLSKAR DIG SÅ OTROLIGT MYCKET! <3 

Jävla DVD-helvete!

Jag blir så jävla irriterad på min DVD så det är helt sjukt. Jag hatar grejer som inte vill funka och det fick min DVD lära sig precis. Den ville inte som jag ville och jag slog i sönder skiten och slängde den i golvet :) Och fan vad skönt det känns!
 
Nu vet jag hur vissa människor känner sig när dem slår i sönder något, det känns jävligt gött efteråt!

Fan ta sånt jävla hittepo-skit.. gör grejer som funkar för helvetes jävlar!
Haha, mööög!

Todieliooeee

Har snart varit i Sjöbo i en hel vecka nu :) Har varit jäkligt skönt faktiskt att få komma ifrån stan lite och alla äckliga människor som finns där.

Jag har ju knappt varit i stan på länge nu ju eftersom att jag först förra helgen var hos min bror hela helgen och sen så hemma på Måndagen och sen så åkte jag till Johan på tisdagen :) men imorgon ska jag åka hem och umgås med familjen lite iallafall.

Peter, du vet om att vad som än händer så kommer jag alltid att finnas vid din sida. Jag hatar att se dig må såhär himla dåligt hela tiden, men allting löser sig. Det vet jag :) du är min storebror och du fixar detta! Jag kommer stå tätt intill vid din sida när du än behöver mig. Jag älskar dig!

Och Johan, du är mitt allt, det vet du hjärtat. Jag älskar dig så mycket :)

Jävla jävla jävla jävla skit!

Jag mår verkligen inte bra alls :(

Tjena hejsan bajstollar!

Hahaha, jag har ju börjat vakna relativt tidigt på morgonen nu :) 9 är en sådan perfekt tid att vakna på, inte för tidigt och det är inte för sent heller.

Iallafall.. nu så ska man snart upp och sola lite i parken, jag måste bli brun. Ska ligga där så länge jag kan idag och sen så ikväll så åker jag tillbaka till min älskling i Sjöbo.

Nu ska jag kila upp till parken, tjing!
Jag älskar dig Johan.


Ja, vad ska man säga?!

Jag får väl börja med att skriva vad jag har gjort dem senaste dagarna? 

Som ni vet så tatuerade jag mig i Torsdags och den verkar verkligen läka jättefint, vilket är riktigt skönt.  Och förutom tatueringen så har jag bara umgåtts med den finaste personen på denna jord, Johan och i Söndags så träffade vi Stoffe och Nichlas och var ute med dem exakt hela natten och vi träffade dem igår också. Vi åkte en massa runder b.la till Löddeköpinge, Landskrona, Häljarp & Saxtorp och till en massa andra ställen och bara luffade, sen så lämnade vi Stoffe och Nichlas och sen så åkte jag med min älskling hem till honom och sov hos honom. Wunderbart! Och nu ska vi åka till Stoffe och äta pannkakor?! Haha! Mums!

Och nu till något helt annat.
Dem senaste dagarna så har jag mått så jävla dåligt, i och med allting där hemma. Det känns verkligen som att min kropp inte klarar mer snart och jag vill verkligen inte må såhär eftersom det går ut över en massa oskyldiga människor. Det går t.om ut över Johan, vilket jag absolut inte vill att det ska göra. Jag hoppas bara på att det ska bli bättring på saker och ting och att jag kan må bra någorlunda bra igen.

Och Johan, du är verkligen det finaste jag har. Utan dig så vet jag inte vad jag hade gjort. Du äger verkligen exakt hela mitt hjärta. Jag älskar dig sötnos!

Nu så äntligen..

Nu har jag äntligen tatuerat mig :) Nu ska jag vänta tills i höst och göra min andra tatuering med stjärnor och med min andra stora som jag vill ha i och med läkeprocessen. Men jag blev iallafall nöjd som fan med denna!

image24

Och för er som undrar varför jag just satte ett hjärta och varför
det just blev ett sådant beror på att jag alltid tyckt om just sådana hjärtan.
Varför vet jag inte :) haha!

RSS 2.0