Förlåt..

Förlåt för att jag säger så otroligt dumma saker ibland och för att jag är en sådan jävla stor lipsill imellanåt. Jag hatar verkligen att vara såhär, men jag är så otroligt glad för att du finns där för mig och förstår mig hela tiden. Om du bara visste hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag verkligen vill tillbringa mitt liv med dig.

Du är mitt allt och du är ljuset i mitt liv nu och för evigt, Johan Cronquist.
20/2 - 2008, vårt datum. <3

Himma igen!

Ja, då var man tillbaka hemma igen då.

Fredagen började med att jag och Johan sov till klockan 2 och så skulle vi vara hos hans farmor klockan 3, så det var lite panik där, men vi kom i tid iallafall, vi åt mat och sen åkte vi till hans pappa.

Så vi har varit i Sjöbo hela helgen och det har varit riktigt skönt att komma iväg lite grann eftersom det blev lite gnabb mellan mig och mamma i torsdag/fredags.

Johan, min älskade lilla bebis, i loooove you, det vet du!

Förkylning!

Jag förstår inte varför man aldrig lär sig att man inte ska gå utan jacka för länge. Nu har förkylningen hälsat på mig, eller den hälsade först på Johan och några dagar senare så hoppade den över till mig. Näsan rinner och håller nästan på att hosta i sönder min hals känns det som.

Igår var det strippen som gällde, först Lödde som vanligt, men ingen körde där pga att polisen kom dit jätte tidigt och hade hastighetskontroller. Dem tog förresten en ferrari som körde 50 eller 60 för fort. Han kunde säga hejdå till sitt körkort, men så går det när man ska tuffa till sig med ett litet barn i bilen. Haha! Sen så iallafall så bar det vidare till Landskrona och där var verkligen smockat med folk, har aldrig sett så mycket folk där, men roligt var det iallafall.

Idag ska jag och Johan iallafall åka till hans pappa i Sjöbo och stanna där hela helgen. Ska bli skönt att komma bort lite.

Men nu ska jag iallafall bounca vidare bort till sängen igen där min älskade väntar. Tjoho!

Back on track

Jag har börjat märka av att jag har blivit urdålig med mitt bloggande, så nu får det bli ändring på det tycker jag.

Och nu undrar ni säkert vad som har hänt i Sofies liv på senaste tiden? Det har inte hänt så väldigt mycket faktiskt..

För en vecka sedan begav man sig till Nybro i Kalmar för att Johan skulle göra sin uppkörning där och han klarade givetvis den.

Så man har åkt rätt så mycket bil sen dess och varit på strippen och massa sådana grejer :) Men trevligt har det varit.

Och igår så var man på kalas hos Annika eftersom hon fyllde 50 år. Åt som fan och utforskade Rosengård. Mohaha!

Och sen så har jag faktiskt skaffat mig en cykel! Billigt och mycket bra!

Och för övrigt så hade jag och Johan 2 månader igår. Mohaa!

Det är för jävligt!

Vad i helvete tänker du med egentligen? Jag förstår inte ens vad du gör här, varför du bor här överhuvudtaget? Du gör ju absolut ingenting för din familj och för att vi ska få ha det bra för en enda gångs skull. Det enda som du gör är att knulla runder med den äckliga och skabbiga horan i Vellinge och försörja hennes jävla ungar.

Du jobbar exakt alltid och är nästan aldrig hemma och när du väl är hemma så sitter du bara och klagar och surar över sådana onödiga saker. Och sen frågar du mamma varför jag inte gör någonting? Och sen när mamma säger till dig att fråga mig själv så hinner du inte. Nej, du hinner absolut ingenting mer som har med din familj att göra.

Allting som du håller på med har stigit dig åt huvudet, det enda du vill är att synas och höras. Och nu har du verkligen skämt ut både dig och din familj. Du är inte min pappa mer. Min riktiga pappa som var så jävla underbar och go dog för flera år sedan. Så enkelt är det!

Att du inte ens hade mage att säga tack för att jag sa grattis till dig i telefon innan. Jag blev så jävla ledsen och du skulle bara veta hur jävla mycket du sårar mig med dina ord och dina jävla lögner.

Jag frågade dig om du och jag kunde åka ut och handla, men du bara sa "Jag har inte tid, Sofie!" och la nästan på luren i örat på mig. Det var bara en jävla enkel fråga och du hade inte behövt att göra så mot mig.

Jag förstår inte hur någon kan göra såhär mot sin familj, hur man bara kan svika sin familj så otroligt mycket och bara låtsas som ingenting. Ser du inte hur förstört allting är egentligen?

Du var verkligen den jag såg upp till, du var världens bästa pappa som jag var så jävla stolt över. Men vad är du nu? Ett jävla monster som man bara vill ska försvinna? Hur kunde du förändras så jävla mycket?!

Det finns bara en person i denna familjen som jag ser upp till nu och det är Peter. Du är verkligen värd allt i hela världen och jag skulle aldrig kunna klara mig utan dig. Det är du som alltid funnits där för mig när Han har svikit och sårat mamma och mig. Det finns inga ord i världen som kan beskriva hur jävla guldvärd du är.


Och Johan.. jag älskar dig så otroligt mycket, mitt hjärta.

Ni är så patetiska!

nu har dom hittat 10-åriga Engla död , om du har en ros framför ditt namn , så beklagar du sorgen , skicka det här till dina kontakter!


Det är detta precis ni alla sitter och skickar runt på msn just nu, när ni har läst att Engla har blivit mördad. Varje dag dör folk på ännu värre sätt än detta, inte för att jag tycker det är struntsamma med Engla, för det är fruktansvärt det som har hänt henne. Men jag blir förbannad på folk som bölar för att man inte sätter en jävla ros framför sitt msn namn. Jag lider självklart med Englas familj och alla hennes bekanta, men inte fan gör det mig till en sämre människa genom att ge fan i att sätta den fula rosen framför mitt msn namn. Det finns andra sätt att beklaga sorger och visa sin respekt till personer.
Jag tycker bara att ni är så sjukt patetiska.

Gör vad i helvete ni vill, men blanda för fan inte in mig!

Vila i frid, Engla.


BEAUTIFUL BOY!

I'm a blond bimbo girl, in the fantasy world
Dress me up, make it tight, I'm your dolly

image23

I'm a barbie girl, in the barbie world
Life in plastic, it's fantastic!
you can brush my hair, undress me everywhere
Imagination, life is your creation
Come on Barbie, let's go party!

En grej..

Jag blir bara så jävla trött på att folk klagar på mig, men vet ni vad? Ni kan börja titta igenom era egna liv och ge själva fan i att försöka lägga er i andras. Kom inte och säg till mig vad jag ska göra och inte göra för jag gör Precis som jag själv vill och ingen ska komma och försöka styra och ställa över mig. Take it or leave it hoes!

Ni är lika stora nollor som mig och kommer alltid att vara det. Era mammor säger "Gå nu ner till arbetsförmedlingen och skaffa er ett jobb." och ni gör GENAST det och gör exakt som dem säger och sen sitter ni därnere nästan varje dag. Men till vilken nytta? Helt ärligt, NI KOMMER INGENSTANS!


Jag blir så jävla trött på allt..
Detta är så jävla patetiskt.

Candy kisses

He's my sugar daddy, I'm his candy girl.
We got the sweetest love in the whole
Wide world.



Världens bästa låt!

Nu ska sanningens ord fram!

Jag har bara ett par grejer att skriva här nu.

För det första..
Jag älskar Johan och han är den bästa jävla personen i mitt liv.
Det finns ingen bättre än honom och jag vill absolut inte vara utan honom.

Och är det någon som försöker förstöra eller ens bara tänker tanken att
försöka förstöra mellan oss, så ska jag personligen ge er en riktigt jävla tjock
och taggig pinne i era feta rövar. Bara så ni vet det, så back off!

För det andra..
Har du någonting emot mig så kom och säg det till mig istället för att fjanta dig på lunar.
Väx upp fjortisjävel!

Du är det finaste som hänt mig på mycket länge och jag hoppas att detta kommer att vara mycket länge till. Du betyder så otroligt mycket för mig och jag är så jädrans kär i dig. Du är så underbar och jag älskar verkligen allting med dig. Du är perfekt för mig! 20/2, det är vårt datum, min älskling, mitt syre, mitt allt i denna värld. Glöm aldrig att jag älskar dig så oändligt mycket, Johan Cronqvist!

I bet..

I can do things your girl cannot do,
I'll make you feel good, I can love you too
I bet your girl can't really do it like me,
I bet your girl can't fuck with you all night long?

He's my sugar daddy, i'm his candy girl.

...

Det känns som att precis allt man gör bara blir så jävla fel hela tiden.
Och jag blir så jävla ledsen för det.

Jag har fortfarande inte..

Gud, jag har fortfarande inte duschat, men jag får väl gå in snart och göra det så man blir klar.  Eller vad tycker ni? Haha!

Dessutom vill jag bara säga att jag tycker synd om Angelica och Danne..
Jag beklagar så mycket till er båda!

Haaarligt väder!

Jävlar vad fint väder det är idag.

Sitter bara hemma för tillfället, ska snart gå in och duscha och göra vid mig lite
och sen ska jag nog åka till min älskling, tror jag? Haha!

Har sett hur min tatuering kommer att bli nu och den kommer bli så nice :)
och snart är det dags! Och jag kan bara tacka Micke för det!


Här är skissen på den som Micke har ritat, jag är så jävla nöjd!


Älskar dig, Johan :)

Hemma för tillfället

Som ni redan vet så har jag varit med Johan hos hans farmor hela helgen, skulle egentligen stannat där tills imorgon, men åkte hem igår för att jag inte alls mådde bra, men ska tillbaka idag och sova där tills imorgon eftersom jag mår mycket bättre nu.

Tjing

Yo fokkas

Jag är nog så uttråkad som man får lov att bli tror jag? Sitter på msn och pratar med Becxi :) Man kanske borde gå in och duscha och göra vid sig lite så man är klar tills senare? Haha, känner mig verkligen mega lat idag.

Jag har sån jävla ångest eftersom min duschcreme, schampoo och balsam är hemma hos Johan.  Vad ska jag nu duscha i? Hahaha!

Nej, nu ska jag gå och fixa lite så jag blir färdig!
Tjing


Din mamma

Detta går till min kära lilla älskling :) och till vår torra humor.

- Din mamma är så fet att när hennes personsökare piper, tror folk att det är en backande långtradare.

- Din mamma är så fet att när hon snubblade på Kungsgatan 10 landade hon på Kungsgatan 20.

- Din mamma är så dum att hon gav tillbaka munken eftersom det var hål i den.

- Din mamma är så billig att när hon här hon hörde jultomten säga "ho ho ho" kom hon tre gånger.

- Din mammas glasögon är så tjocka att när hon tittar på en karta kan hon se folk som vinkar.

- Din mamma är så liten att hon kan stå på händer under sängen.

- Din mammas hjärna är så liten att hon använder en tepåse som kudde.

Hahaha, jag dör snart av skratt här!

Bara så att alla vet

Så fick jag bort skorpan på min piercing innan.
Och det var riktigt skönt eftersom den gjorde bajs ont!

Jag tycker att ni kan skriva upp det i era intresse-böcker!

Man borde sova?

Egentligen borde jag sova vid denna tiden, men icke sa nicke. Istället så sitter jag här och lyssnar på Sweet soca music och bara längtar tills imorgon då jag får somna in i  Johans armar igen.

En hel helg tillsammans med honom, det kommer att bli så himla underbart så det knappt är sant, och det bästa av allt: Det är bara han och jag hela helgen och inga andra. Himmelskt!

Jag tycker att Per-Arnez är skit bra förresten!


Det är bara du

Jag är bara en sån idiot ibland och jag hatar verkligen det.


Om kärleken vore en tid så skulle jag ge dig en evighet
för jag älskar dig mest av allt och du är det bästa jag vet.
Du får mig att må så jävla bra och det finns ingen bättre
människa än dig. Du är så himla underbar!

20 februari 2008! <3

Saknar dig

Jag skulle bara skriva att jag älskar Johan mer än någonting
och att jag saknar Rosie mer än någonting annat på denna jord just nu.

   

Titta bara på henne, hon är det sötaste som någonsin uppstått.


Piccadilly Circus

Som ni redan vet så piercade jag min bröstvårta igår, och Kathy följde med mig dit.

Det började med att jag och Kathy låg och pratade om piercingar osv på kvällen, och då nämnde jag att jag ville pierca mig i bröstvårtan, och sen somnade Kathy och jag låg och funderade på det säkert 1 timme efteråt., på om jag skulle våga göra det, och om det skulle göra ont och så, sen somnade jag när jag väl slutade att tänka på det. Och sen på morgonen, så vaknade jag och började tänka på det igen, och sen bestämde jag mig för att åka ner till Liz och göra det, så jag gjorde vid mig och klädde på mig, och sen åkte vi ner till Nobeltorget, när vi först kom dit så hade hon inte öppnat, så vi gick till en kebab-sak och åt, och sen när vi skulle gå en runda, så hade hon öppnat, så jag gick in och frågade hur mycket hon tog för att pierca bröstvårtan, och om hon hade tid och det hade hon, så jag kallade in Kathy, sen så satte jag mig i stolen, och så ritade hon dit prickarna, och frågade om hon skulle säga till när hon skulle göra det, men det ville jag inte :) Haha! Så hon knep tag i tutten, och 1 sekund efter så var nålen igenom, och det gjorde inte alls så ont som jag hade väntat mig att det skulle göra. Jag kan säga att mina 2 piercingar i läppen gjorde mycket mer ont än denna gjorde, men jag är nöjd som ett djur med den :) Och min mamma vet fortfarande ingenting, försökte berätta det för henne, men när jag såg hennes min så sa jag genast att det var ett April-skämt. Vilken tur att det var 1 april :) Hahaha!

Och ni kan räkna med att jag hade för jävla ont igårkväll när jag skulle sova, det var då det var som värst, men nu börjar den bli bra iallafall. Skönt!

Och idag så har jag bara varit med Johan, jag åkte till honom, sen så åkte vi till hans farmor och åt lite och sen så visade hon oss vad vi skulle äta i helgen osv. Sen så gick vi hemåt och tog en sväng inom Pildammsparken och gick ett varv där, jävligt härligt väder var det iallafall, sen så gick vi hem till honom :)

Helgen ska tillbringas hemma hos Johans farmor, eftersom hon ska åka till London(?), från Fredag till Tisdag. Ska bli skönt att komma hemifrån några dagar. Mohaha!

Nu har jag gjort det!

Nu har man piercat sig i bröstvårtan också :) Det känns härligt nu när det är gjort.

Jag är bäst!

Vilken ågren man har!

Det kan man lugnt säga att jag har alltså!

RSS 2.0